#_([VER PELICULA)] The Curse of La Llorona (2019) SB HUNGARy

#_([VER PELICULA)] The Curse of La Llorona (2019) SB HUNGARy

#_([VER PELICULA)] The Curse of La Llorona (2019) SB HUNGARy

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK
93" | Premier (HU): 2019.04.18.
Horror | Thriller | Misztikus
RENDEZO: Michael Chaves
ÍRÓ: Mikki Daughtry, Tobias Iaconis
ZENE: Joseph Bishara
SZEREPLOK: Linda Cardellini , Sean Patrick Thomas , Patricia Velásquez , Raymond Cruz , John Marshall Jones , Madeleine McGraw

A Gyászoló Asszony, vagy ahogy a helyiek nevezik, "La Llorona" annak a rémíszto lénynek a neve, aki a pokol és a menny között ragadt. Azt mondják az asszony saját maga okozta végzetes sorsát, amikor dühében a vízbe folytotta gyermekeit, mikor pedig rádöbbent szörnyu tettére, o maga is követte oket. Sötétedés után jobb, ha nem jár az ember odakint, mert ha meghallja a sötétben bujkáló lény hangját, az végzetére talál. Az asszony foként gyermekekre vadászik, hogy örök kárhozatában így próbálja veszteségét pótolni. Linda számára ez a… több»

Egy kellemesnek ígérkezo karácsonyi kirándulás rémálomba fordul, és a túlélésért való küzdelemmé válik, miután a gyerekek a szüleikre támadnak.

 

(hp)

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémiszto, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyu sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott. Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét.… több»

Δ https://bit.ly/2HwN5Bj

Ajánló
Kommentek
  1. Én